Tuinen Descamps in regio Kortrijk (West-Vlaanderen): tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinontwerp

Over tuinen Descamps in Kortrijk

Tuinen Descamps in Marke nabij Kortrijk (West-Vlaanderen) staat met ervaren tuinarchitecten reeds meer dan 50 jaar tot uw dienst voor tuininrichting, tuinaanleg, tuinrenovaties en tuinonderhoud. De passie voor het vak werd doorgegeven van generatie op generatie. Tuinen Descamps groeide uit tot een toonaangevende onderneming op vlak van tuinconcepten van A tot Z, van het ontwerp tot de aanleg of renovatie van uw tuin, alles omvattend.

Vandaag staat een team van zo’n 70 werknemers tot uw dienst, stuk voor stuk vakkundige tuinspecialisten. Zij realiseren de tuin van uw dromen in perfecte harmonie met uw woning en verhogen zo de charme alsook de waarde van uw woning. Aarzel niet te denken aan uiterst exclusieve projecten, Tuinen Descamps vreest geen enkele uitdaging in tuinaanleg. Strakke tuinen, moderne tuinen en zelfs landelijke tuinen worden door onze tuinarchitecten ontworpen in samenspraak met de klant. Ook voor de aanleg van uw parking, het plaatsen van afsluitingen en poorten, poolhouses en vijveraanleg kunt u een beroep doen op onze expertise. Voor de aanleg van uw droomtuin gaan we niets uit de weg, zelfs grondwerken en rioleringswerken die hierbij nodig zijn voeren we zonder problemen uit.

Met ons uiterst gemotiveerd team en ons ultramodern, volledig uitgerust machinepark wordt de perfecte uitvoering van uw tuinproject mogelijk. Tuinen Descamps is uw kenmerk van kwaliteit & klasse.

Tuinman gezocht of gevraagd? Contacteer Tuinen Descamps vandaag nog voor uw afspraak, samen met u creëren we een tuinconcept nooit eerder gezien! We zijn werkzaam in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Brussel en Henegouwen. Tot binnenkort!

Uw tuin ligt in een aantrekkelijk groendecor, onberispelijk gazon, prachtige struiken, stoere bomen...
Dat vraagt veel aandacht, snoeiwerk, af en toe wat nieuwe ingrepen, misschien zelfs een verfrissende renovatie.
Of u droomt van een mooi aangelegde tuin, een vijvertje met waterplanten, een leuke zithoek buiten...


U wilt voorzichtig beginnen, later uitbreiden...


Wat aanvankelijk een kleine ingreep leek, kan gemakkelijk grotere vormen aannemen. Het is dan altijd een geruststellende gedachte te weten dat dezelfde mensen die uw gazon aanleggen ook uw hoogste bomen snoeien, ook uw oprit en parking afwerken in dolomiet, klinkers, betondallen of natuursteen. Het is handig als dezelfde mensen ook grondwerken en rioleringen aanpakken of de buitenverlichting, de vijver en de afsluitingen. Zelfs een tennisplein, als u de ruimte hebt om af en toe een balletje te slaan...